Actueel 58 Vrijwilligersprijs, u stemt toch ook?

Wie wint de Vrijwilligersprijs Pijnacker-Nootdorp 2010?
De gemeente Pijnacker-Nootdorp reikt jaarlijks de Vrijwilligersprijs uit. Dit jaar voor de negende keer. De prijs ter waarde van € 1.500,- is een blijk van waardering voor de vrijwilligersorganisatie die aantoonbaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de lokale samenleving.

Stemmen op de genomineerden
De uitslag wordt voor de helft bepaald door de jury. De andere helft wordt bepaald door middel van een internetpoll. Deze poll staat van 1 tot en met 22 december 2010 op deze website. Wie geen internet heeft, kan de bon opsturen die staat bij de interviews met de genomineerden in de Telstar van 1 december a.s.
De prijswinnaar wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Deze is op maandag 3 januari 2011 van 19.30 tot 22.30 uur in het Raadhuis, Dorpsstraat 40 in Nootdorp.
U zult begrijpen dat de vrijwilligers van de molen Windlust uw steun heel hard nodig hebben bij deze verkiezing, wij vragen u allen dan ook massaal uw stem uit te brengen en op die manier onze vrijwilligers een steuntje in de rug te geven voor al het werk wat zij tot nu toe hebben kunnen verrichten voor ons prachtige monument.

Print Friendly, PDF & Email