Contact

routebeschrijvingDe molen ‘Windlust’ staat aan de rand van de bebouwde kom van Nootdorp, de Oudeweg. De eigenaar van de molen is sinds 2 september 2008 de ‘Stichting Vrienden van de Windlust te Nootdorp’.

Route
De korenmolen ‘Windlust’ is eenvoudig te vinden. De Oudeweg is de verbindingsweg tussen de oude kernen van Nootdorp en Pijnacker.
Bij de molen zelf is geen parkeergelegenheid. Wel is er ruim gelegenheid voor parkeren aan de achterzijde van de molen in het aldaar gelegen recreatiegebied rond de Dobbeplas. Komend van Nootdorp ligt de ingang ca. 200 meter in de richting van Pijnacker, aan de rechterzijde; vanaf de ingang rechts aanhoudend ziet u vanzelf de molen opdagen. Een bruggetje verbindt de parkeerplaats met Restaurant De Vang en de molen.

Voor automobilisten: de gemeente heeft bij de Dobbeplas een ‘Toppunt’ geplaatst. Dit is een Toeristisch Overstap Punt. Als u de bordjes volgt kunt u goed parkeren bij TOP Dobbeplas.

Bezoek
Individuele bezoekers zijn vrijwel altijd welkom als een van de molenaars aanwezig is.
Groepen wordt aangeraden vooraf contact met ons op te nemen op ons e-mailadres windlust@windlustnootdorp.nl (secretaris) of telefonisch contact op te nemen met de eerste molenaar (06 nummer hieronder).
Alle bezoeken zijn gratis, maar een kleine financiële bijdrage wordt op prijs gesteld.

Adres

Korenmolen ‘Windlust’
Oudeweg 70
2631 PB NOOTDORP

Eerste molenaar: Cock Weerheim | 06 – 426 35 753

Secretariaat:
Stichting Vrienden van de Windlust te Nootdorp: | Ribeslaan 3 | 2613 HV NOOTDORP | e-mailadres: windlust@windlustnootdorp.nl

Print Friendly, PDF & Email