Virtuele rondleiding (Google tour)

Ook op de website van Windlust Nootdorp staat de deur voor u open! ‘Wandel’ door korenmolen Windlust en zelfs over de stelling van de molen. Navigeer via de knoppen 1 tot en met 4 om van verdieping tot verdieping te klimmen. Via onderstaande link komt u op een pagina van Google Maps. Daar ziet u een aantal foto’s van de Windlust en linksboven een menu met als derde optie ‘Street View & 360°‘. Die optie brengt u naar een virtuele tour door de molen.

In Street view ziet u rechtsonder een navigatiebalkje (een voorbeeld is op deze pagina rechts afgebeeld).  De cijfers communiceren met de verdiepingen in de molen, dus 0 is de begane grond waar u binnenkomt en op 1 kunt u zelfs naar buiten om over de stelling te lopen. Op 2, 3 en 4 klimt u in de molen tot helemaal bovenin. Met de + en – kunt u in- en uitzoomen als u bepaalde details beter wilt bekijken. Net als in de gewone Google Streetview kunt u rondkijken. Dat werkt door een plek op de foto aan te klikken, vast te houden en dan naar links of rechts te bewegen.

Google Maps (Korenmolen Windlust Nootdorp)

Hoe mooi zo’n virtuele tour ook is, het haalt het natuurlijk niet bij een echte rondleiding door de molen. Dat kan gelukkig ook. In principe zijn we elke zaterdag van 10 – 16 open en dan kunt u ook uw vragen stellen aan de aanwezige molenaar(s).

Zowel virtueel als fysiek bent u van harte welkom in de Windlust.

 

 

Print Friendly, PDF & Email