Actueel 93 Windlust wint

specsavers2016Bedankt namens Windlust Nootdorp!

Bedankt namens Windlust Nootdorp!
Vandaag, 15 december, is officieel bekend geworden dat ‘onze’ Windlust de actie van Specsavers bij de vestiging in Leidschendam heeft gewonnen. Via die vestiging zal er nu een jaar lang voor onze molen gespaard gaan worden.

Per verkochte bril of hoortoestel doneert Specsavers een bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt. Het ‘gespaarde’ bedrag zal begin 2018 worden uitgekeerd.
Volgens de website van de Stichting Specsavers Steunt gaat het tot nu toe per goed doel om een bedrag variërend van een paar honderd tot een paar duizend euro.

Het is tijdens de stemperiode lang een nek-aan-nekrace geweest tussen onze molen en een Leidschendamse feestkapel. Dankzij een flinke eindsprint heeft de Windlust uiteindelijk met een behoorlijk verschil gewonnen.

Wij willen bij deze iedereen die op onze molen gestemd heeft van harte bedanken. Elke dag werd fanatiek gestemd, door onze vrijwilligers, donateurs, het bestuur, familie en vrienden. Artikelen in de plaatselijke bladen zorgden voor aanhang in Pijnacker-Nootdorp en Facebook-berichten werden gedeeld en verspreid.
Dit alles heeft voor Windlust geresulteerd in een fraaie overwinning.

Hartelijk dank, namens korenmolen Windlust!

Print Friendly, PDF & Email