Actueel 131 Molenpraat (24-2): Tinus bedankt

De najaarseditie 2022 van de Molenpraat is uit. Deze keer een dikkere uitgave dan normaal die voor een groot deel gewijd is aan het afscheid van Tinus Verwijmeren. Na bijna een kwart eeuw neemt Tinus afscheid van het bestuur van de Stichting Vrienden van de Windlust. Daarmee sluit het bestuur een tijdperk af. Diverse (oud-)bestuursleden delen in deze uitgave hun herinneringen. Het afscheid als bestuurslid betekent echter niet een definitief afscheid: Tinus blijft als vrijwilliger betrokken bij de stichting.

Ook veel ruimte is ingeruimd voor de bedreiging van de molen. In de gemeenteraad is gesproken over een wijziging van het bestemmingsplan rondom de manage die bouwplannen heeft met impact op de molenbiotoop. In deze Molenpraat meer daarover en ook de ingezonden brief van het bestuur over dit onderwerp.

Daarnaast nog een aantal reguliere rubrieken die allemaal het lezen waard zijn. Als donateur ontvangt u deze editie rond deze tijd thuis op de mat. Bent u nog geen donateur? Meldt u dan snel aan. Dan krijgt u de volgende uitgave ook gewoon thuisbezorgd.

Molenpraat 2022-2
Print Friendly, PDF & Email