Actueel 150 – Donatie Jumbo Nootdorp

vlnr Dirk Pereboom, Kees de Koing, Ben van Hagen, David Steendam en Dick Steeneveld

In tijden van nood leer je je vrienden kennen. Nu de molen voorlopig stilstaat was het aan onze molenaar Dirk Pereboom om onze wederverkopers te vertellen dat we voorlopig geen pannenkoekmeel en andere producten konden leveren. Eén van die afnemers is de Jumbo in Nootdorp. Die boodschap leidde uiteindelijk tot een onverwacht maar daardoor niet minder welkom bericht.

Naast supermarkt wilt Jumbo ook een sociale, maatschappelijke rol pakken en willen we bijdragen aan de buurt. Om deze reden geven wij €1.000,- aan mooie buurtinitiatieven. Klanten kunnen hun buurtinitiatief online inzenden. Bij deze inzendingen kwam de suggestie om dit mooie bedrag volledig te doneren aan jullie, de Korenmolen Windlust. Dit omdat de molen natuurlijk een grote rol speelt in de cultuur beleving in Nootdorp, zowel voor jong en oud!

Natuurlijk was er geen mooier moment om de overdracht te laten plaatsvinden dan op de Nationale Molendag, zaterdag 11 mei. Onze voorzitter mocht daar geflankeerd door een aantal molenaars een cheque in ontvangst nemen. David Steendam van Jumbo Nootdorp overhandigde het mooie bedrag van €1.000,-. Zo zijn we weer een stapje dichterbij de financiering van de nieuwe roeden.

Print Friendly, PDF & Email