Actueel 63 Sponsorfietstocht van de Rabobank

Op zondag 25 september vindt de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kan elke stichting of vereniging geld verdienen voor zijn “clubkas” en ook onze stichting voldoet aan de voorwaarden voor deelname aan deze sponsorfietstocht.
Voor iedereen die namens de Stichting Vrienden van de Windlust te Nootdorp mee fietst, ontvangen we € 10 (voor de route van 30 kilometer) of € 20 (voor de route van 60 kilometer).

Een aantal bestuursleden van onze stichting heeft al aangegeven dat ze meefietsen. We zouden het op prijs stellen als ook een flink aantal enthousiastelingen aan deze fietstocht deelneemt. Wil je met ons meefietsen?
Meld je dan aan via windlust@windlustnootdorp.nl !
De uiterste aanmelddatum is eind juli a.s. Wees er snel bij want voor onze molen mogen er totaal maar 50 mensen (25 voor de 30 km en 25 voor de 60 km) aanmelden. Laat ook even weten met hoeveel personen je wilt komen en welke afstand (30 of 60 km) je wilt fietsen.

Meer informatie over de fietstocht vind je op de website van de Rabobank: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/zuid-hollandmidden/sponsoring/

Print Friendly, PDF & Email