Actueel 143 Mooi bedrag voor inrichting bezoekersruimte

Zaterdag 14 oktober kregen we bezoek van de Rabobank. We hebben meegedaan met Rabo ClubSupport 2023 en namens de bank kwam Petra den Boer een mooie gift overhandigen voor de Stichting Vrienden van de Windlust te Nootdorp. Cock Weerheim nam dit namens het bestuur in ontvangst.

Met deze gift kunnen we een begin maken met de inrichting van een bezoekersruimte. Het plan is om de entree op de begane grond wat mooier aan te kleden. We willen bezoekers welkom heten met een aantal informatieborden met daarop een beschrijving van de historie en de werking van de molen. Daarnaast vertellen we graag over de producten die in onze molen te koop zijn. Omdat we ook vaak buitenlandse gasten mogen verwelkomen lijkt het logisch om deze borden niet alleen van een Nederlandstalige beschrijving te voorzien maar ook van een korte vertaling. En als bezoekers eenmaal binnen zijn voor een eerste kennismaking dan zullen onze molenaars hen graag verder rondleiden in de molen.

De bijdrage van de Rabobank geeft ons een steuntje in de rug om de plannen verder uit te werken en er actief mee aan de slag te gaan. Een woord van dank aan alle leden van de Rabobank die de afgelopen periode op de Windlust gestemd hebben en dit mede mogelijk gemaakt hebben.

Print Friendly, PDF & Email