Actueel 144 Nieuwe molenaar

Albert van der Steen in actie

Vandaag mochten we een nieuwe molenaar verwelkomen op de Windlust. Albert van der Steen heeft recent zijn opleiding bij het Gilde van Molenaars voltooid. Een deel van die opleiding had hij op onze molen genoten, dus voor onze molenaars is Albert een bekende. Zij hebben de nieuwe molenaar voorgedragen en het bestuur heeft deze voordracht natuurlijk graag bekrachtigd. Zo kon het gebeuren dat 21 oktober de eerste dag is waarop onze nieuwe molenaar alleen de verantwoordelijkheid heeft voor de molen.

Het zou mooi geweest zijn als bij zo’n mijlpaal de zon uitbundig zou schijnen. Dat was helaas niet het geval. Maar weer of geen weer, ook deze molenaar weet wat hem te doen staat. Zo kwam het dat de eerste actie-foto’s in de stromende regen gemaakt zijn. 

U kunt nader kennis maken met onze nieuwe molenaar via het interview dat afgedrukt staat in de eerstvolgende Molenpraat. Bent u donateur, dan verschijnt die binnen een paar weken bij u op de mat. En voor wie nog geen donateur is: dat is eenvoudig te verhelpen. Hier staat hoe dat werkt. U bent van harte welkom!

Print Friendly, PDF & Email