Actueel 142 Windlust doet mee met Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupportOok dit jaar doet Korenmolen Windlust weer mee aan de ClubSupport actie van de Rabobank.  Dit is een jaarlijkse actie van de Rabobank. Zelf omschrijven ze het als volgt:

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen we ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want we geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.
Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport? Laat het weten door je stem uit te brengen op de leukste club of vereniging in jouw regio. 

Dat betekent dat u (als u lid bent van de Rabobank) tussen 4 en 23 september ook uw stem kunt uitbrengen op “Stichting VWN” (Stichting Vrienden van de Windlust). Stemmen kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Als bestuur zijn we bezig om na te denken hoe we een bezoekerscentrum in de molen in kunnen richten. We willen bezoekers graag meer vertellen over de geschiedenis en de werking van de molen. Als we mee mogen delen in deze actie dan willen we de opbrengst daar graag voor gebruiken. De details van onze deelname staan hier.

Print Friendly, PDF & Email