Actueel 148 – Molendag 11 mei

Eerder heeft u in deze berichten kunnen lezen dat de Windlust voorlopig niet in actie zal komen. Ook in de lokale media is hier al eerder over bericht. Toch is de molen ook nu regelmatig open voor publiek. En vanzelfsprekend doen we ook gewoon mee aan Molendag 2024!

Dit jaar valt Molendag op zaterdag 11 mei. Vanaf ongeveer 10 uur ’s ochtends bent u van harte welkom. Het pannenkoekenmeel betrekken we deze keer van molen de Roos in Delft. Tijdens de recente renovatie van de Roos heeft onze Windlust een tijdje voor hen gemalen. Het is fijn dat we nu een beroep op hen kunnen doen. Want een Molendag in Nootdorp kan niet zonder pannenkoeken!

Onze vrijwilligers zijn al drukdoende met de voorbereidingen. Zoals altijd is er weer van alles te doen en te zien voor alle leeftijden. We brengen de bezoekers ook graag op de hoogte van de situatie met de roeden. We hopen dan meer inzicht te hebben in de planning en de kosten van de noodzakelijke vervanging. Alles bij elkaar dus voldoende reden om elkaar te ontmoeten op Molendag 2024. Wij rekenen op een groot aantal bezoekers en hopen dat een (flink) aantal daarvan ook donateur (‘vriend van de molen’) zal willen worden.

Tot zaterdag 11 mei a.s.!

Print Friendly, PDF & Email