Contact

routebeschrijvingDe molen ‘Windlust’ staat aan de rand van de bebouwde kom van Nootdorp, langs de weg die van Nootdorp naar Pijnacker loopt (de Oudeweg). De eigenaar van de molen is sinds 2 september 2008 de ‘Stichting Vrienden van de Windlust te Nootdorp’.

Route
De korenmolen ‘Windlust’ is eenvoudig te vinden. De Oudeweg is de verbindingsweg tussen de oude kernen van Nootdorp en Pijnacker. De molen bevindt zich op de rand van de bebouwde kom van Nootdorp.
Bij de molen zelf is geen parkeergelegenheid. Wel is er ruim gelegenheid voor parkeren aan de achterzijde van de molen in het aldaar gelegen recreatiegebied rond de Dobbeplas. Komend van Nootdorp ligt de ingang ca. 200 meter in de richting van Pijnacker, aan de rechterzijde; vanaf de ingang rechts aanhoudend ziet u vanzelf de molen opdagen. Een bruggetje verbindt de parkeerplaats met Restaurant De Vang en de molen.

Bezoek
Individuele bezoekers zijn vrijwel altijd welkom als een van de molenaars aanwezig is.
Groepen wordt aangeraden vooraf contact met ons op te nemen op ons e-mailadres windlust@windlustnootdorp.nl of telefonisch op 06 – 111 86 039.
Alle bezoeken zijn gratis, maar een kleine financiƫle bijdrage wordt op prijs gesteld.

Adres

Korenmolen ‘Windlust’
Oudeweg 70
2631 PB NOOTDORP

Eerste molenaar: Dirk Pereboom | 06 – 111 86 039

Secretariaat:
Stichting Vrienden van de Windlust te Nootdorp: | Ribeslaan 3 | 2613 HV NOOTDORP | e-mailadres: windlust@windlustnootdorp.nl


Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul de volgende tekens in: captcha